Baraž: Neuništivi Zapater oživio san o Primeri!

Saragosa remizirala sa Numansijom na njenom terenu u prvom meču baraža - 1:1 (1:1).

Fudbal 07.06.2018 | 09:45
Baraž: Neuništivi Zapater oživio san o Primeri!
Nekada se Primera nije mogla zamisliti bez Saragose, ali je ovaj klub vremenom izgubio status člana elite pa je uglavnom bitisao po Segundi. Ipak, ekipa sa La Romarede je na dobrom putu da se ovog leta vrati tamo gde treba da bude, posebno nakon sinoćnjeg remija na gostovanju Numansiji u prvom meču polufinala baraža - 1:1 (1:1).

Za dobar rezultat u Soriji pobrinuo se iskusni Alberto Zapater, 34-godišnji vezista, koji se, posle epizoda u Đenovi, Sportingu iz Lisabona i Lokomotivi iz Moskve, vratio u matični klub s namerom da tu i završi karijeru. Ali, pre nego što okači kopačke o klin Zapater će svim srcem pokušati da vrati Saragosu u Primeru.

Sinoć je već u četvrtom minutu pogodio za vođstvo svog tima, ali je radost Saragose trajala vrlo kratko pošto je na drugoj strani Giljermo samo minut kasnije poravnao na 1:1. Oba tima igrala su dobro, imali po nekoliko prilika za pobedu, ali je na kraju rezultat ostao onaj iz petog minuta.

Na veliko zadovoljstvo svih u Saragosi koji s nestrpljenjem dočekuju revanš koji je na programu za tri dana na La Romaredi. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar