Бараж: Неуништиви Запатер оживио сан о Примери!

Сарагоса ремизирала са Нумансијом на њеном терену у првом мечу баража - 1:1 (1:1).

Фудбал 07.06.2018 | 09:45
Бараж: Неуништиви Запатер оживио сан о Примери!
Некада се Примера није могла замислити без Сарагосе, али је овај клуб временом изгубио статус члана елите па је углавном битисао по Сегунди. Ипак, екипа са Ла Ромареде је на добром путу да се овог лета врати тамо где треба да буде, посебно након синоћњег ремија на гостовању Нумансији у првом мечу полуфинала баража - 1:1 (1:1).

За добар резултат у Сорији побринуо се искусни Алберто Запатер, 34-годишњи везиста, који се, после епизода у Ђенови, Спортингу из Лисабона и Локомотиви из Москве, вратио у матични клуб с намером да ту и заврши каријеру. Али, пре него што окачи копачке о клин Запатер ће свим срцем покушати да врати Сарагосу у Примеру.

Синоћ је већ у четвртом минуту погодио за вођство свог тима, али је радост Сарагосе трајала врло кратко пошто је на другој страни Гиљермо само минут касније поравнао на 1:1. Оба тима играла су добро, имали по неколико прилика за победу, али је на крају резултат остао онај из петог минута.

На велико задовољство свих у Сарагоси који с нестрпљењем дочекују реванш који је на програму за три дана на Ла Ромареди. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар