U Filadelfiji bijesni, Kolanđelo se "bori za živu glavu"!

Filadelfija Seventisiksersi angažovali su advokatsku kancelariju Pol i Vajs da ispita slučaj predsednika košarkaških operacija kluba Brajana Kolanđela.

Košarka 07.06.2018 | 09:30
U Filadelfiji bijesni, Kolanđelo se "bori za živu glavu"!
Pre šest dana je The Ringer otkrio da je Kolanđelo vlasnik nekoliko lažnih Tviter naloga sa kojih je vređao sopstvene igrače, trenera i dojavljivao neke od poteza kluba.

ESPN sada javlja da se Kolanđelo "bori za živu glavu u profesiji", jer je još u petak bilo nagoveštaja da Filadelfija ozbiljno razmišlja da ga otpusti.

NBC Sports sa druge strane piše da će sve biti rešeno do polovine ove nedelje. Ista advokatska firma koja je angažovana sada je ispitivala i skandal u američkom fudbalu sa izduvavanjem lopti Nju Ingland Patriotsa. 

"Ispitivanje nije gotovo i konačna odluka tek treba da bude doneta, ali Ringerove informacije koje povezuju Tviter naloge koji otkrivaju povlašćene informacije i plasiraju provokativne napade na Sikserse, učinili su upravu Siksersa posramljenom i besnom. Za to vreme se Kolanđelo bori za život u profesiji", navodi ESPN. 

Kolanđelo je nakon izbijanja skandala negirao da ima veze sa time jer ne koristi društvene mreže, a komesar NBA lige Adam Silver je rekao da "uvek postoji balans u između brzine i toga da se ovo završi na pravi način".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar