У Филаделфији бијесни, Коланђело се "бори за живу главу"!

Филаделфија Севентисиксерси ангажовали су адвокатску канцеларију Пол и Вајс да испита случај председника кошаркашких операција клуба Брајана Коланђела.

Кошарка 07.06.2018 | 09:30
У Филаделфији бијесни, Коланђело се "бори за живу главу"!
Пре шест дана је Тхе Рингер открио да је Коланђело власник неколико лажних Твитер налога са којих је вређао сопствене играче, тренера и дојављивао неке од потеза клуба.

ЕСПН сада јавља да се Коланђело "бори за живу главу у професији", јер је још у петак било наговештаја да Филаделфија озбиљно размишља да га отпусти.

НБЦ Спортс са друге стране пише да ће све бити решено до половине ове недеље. Иста адвокатска фирма која је ангажована сада је испитивала и скандал у америчком фудбалу са издувавањем лопти Њу Ингланд Патриотса. 

"Испитивање није готово и коначна одлука тек треба да буде донета, али Рингерове информације које повезују Твитер налоге који откривају повлашћене информације и пласирају провокативне нападе на Сиксерсе, учинили су управу Сиксерса посрамљеном и бесном. За то време се Коланђело бори за живот у професији", наводи ЕСПН. 

Коланђело је након избијања скандала негирао да има везе са тиме јер не користи друштвене мреже, а комесар НБА лиге Адам Силвер је рекао да "увек постоји баланс у између брзине и тога да се ово заврши на прави начин".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар