Miha odbio bogatu ponudu Zenita, Kaljari zove!

Prvi kontakti već uspostavljeni. . .

Fudbal 30.05.2018 | 13:00
Miha odbio bogatu ponudu Zenita, Kaljari zove!
Dugo je Siniša Mihajlović figurirao kao prvo rešenje na klupi Zenita, o čemu se pisalo sedmicama unazad, ali izgleda da od tog posla neće biti ništa!

Čizmom se proširila priča da je Siniša Mihajlović definitivno odbio bogatu ponudu Zenita pod izgovorom da želi da ostane u Italiji i bavi se trenerskim poslom na mestu gde je proveo najveći deo karijere. Kako je Zenit ispao iz trke, u istu se uključio - Kaljari. 

Naime, iako rastanak sa Dijegom Lopezom, Kaljari već razmišlja o narednoj sezoni i tome ko bi mogao da dovede klub u red. Posle razgovora sa nekadašnjim trenerom Đenove Ivanom Jurićem, ali i propalih razgovora sa bivšim selektorom Italije Đampjetrom Venturom, koji je već posle inicijalnog kontakta poručio da nije raspoložen za saradnju, Kaljari se okrenuo Mihajloviću, na ideju prvog čoveka i vlasnika Tomaza Đulinija.

Đulini je već opipao Mihin puls preko agenta Serđa Bertija, tokom kojih se pojavila i želja druge strane da se razgovori nastave. I oni će biti nastavljeni tokom narednih dana.

Mihajlović je bez angažmana od početka godine, kada je dobio otkaz na mestu trenera Torina.

Ostaje samo da se vidi imaju li Mihajlović i Kaljari istu viziju budućnosti.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar