Neko u Milanu će platiti ceh...!

Direktor snosi odgovornost za 250. 000. 000 evra! Očekivalo se više. . .

Fudbal 27.04.2018 | 09:00
Neko u Milanu će platiti ceh...!
Poraz od Beneventa je kap koja je prelila čašu u Milanu i zbog koje neko mora da plati ceh. Najverovatnije sportski direktor Masimo Mirabeli. Letos je potrošio oko 250.000.000 evra na pojačanja, a Milan je isti kao i pre toga, opet je izvisio za Ligu šampiona.

Kineski gazda Jonghong Li je nezadovoljan jer je očekivao više od ove sezone s obzirom na ulaganja. A nezadovoljan je i američki fond Eliot od kojeg je Kinez pozajmio novac i koji bi mogao da preuzme klub u oktobru.

Mirabeli je imao odrešene ruke u transfer politici, potrošio je ogroman novac, a mali broj pojačanja je opravdao očekivanja. Kao pogoci se mogu označiti Bonući i Kesi, dok su Kalinić, Andre Silva, Biljarazočarali, a više se očekivalo i od Čalhanoglua i Rodrigeza.

Odgovornost za prelazni rok i sezonu snosi Mirabeli kojem je pozicija sada poljuljana. Kinez se razmišlja da dovede još jednog sportskog direktora koji bi radio sa Mirabelijem ili čak da otpusti aktuelnog. Već je najavljeno da Milan neće imati ni približno atraltivan prelazni rok kao letos.

Vlasnik nema toliko novca i zato su se Rosoneri okrenuli besplatnim pojačanjima kao što su Pepe Reina,Ivan Strinić i Ki Sung Jung. Verovatno će morati i da prodaju neke igrače, a gazda je stopirao dolazak brazilskog ofanzivca Bernarda iz Šahtjora.  

Uloženi novac nije doneo rezultat u prvoj sezoni i slavnom klubu opet predstoji period neizvesnosti.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar