Неко у Милану ће платити цех...!

Директор сноси одговорност за 250. 000. 000 евра! Очекивало се више. . .

Фудбал 27.04.2018 | 09:00
Неко у Милану ће платити цех...!
Пораз од Беневента је кап која је прелила чашу у Милану и због које неко мора да плати цех. Највероватније спортски директор Масимо Мирабели. Летос је потрошио око 250.000.000 евра на појачања, а Милан је исти као и пре тога, опет је извисио за Лигу шампиона.

Кинески газда Јонгхонг Ли је незадовољан јер је очекивао више од ове сезоне с обзиром на улагања. А незадовољан је и амерички фонд Елиот од којег је Кинез позајмио новац и који би могао да преузме клуб у октобру.

Мирабели је имао одрешене руке у трансфер политици, потрошио је огроман новац, а мали број појачања је оправдао очекивања. Као погоци се могу означити Бонући и Кеси, док су Калинић, Андре Силва, Биљаразочарали, а више се очекивало и од Чалханоглуа и Родригеза.

Одговорност за прелазни рок и сезону сноси Мирабели којем је позиција сада пољуљана. Кинез се размишља да доведе још једног спортског директора који би радио са Мирабелијем или чак да отпусти актуелног. Већ је најављено да Милан неће имати ни приближно атралтиван прелазни рок као летос.

Власник нема толико новца и зато су се Росонери окренули бесплатним појачањима као што су Пепе Реина,Иван Стринић и Ки Сунг Јунг. Вероватно ће морати и да продају неке играче, а газда је стопирао долазак бразилског офанзивца Бернарда из Шахтјора.  

Уложени новац није донео резултат у првој сезони и славном клубу опет предстоји период неизвесности.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар