Tevez na Mundijalu, to bi bilo ludo!

Legendarni napadač bi mogao da bude jedno od velikih iznenađenja na spisku Horhea Sampaolija.

Fudbal 20.04.2018 | 10:00
Tevez na Mundijalu, to bi bilo ludo!
Polako se bliži Mundijal u Rusiji, pa je sve više zanimljivih informacija i vesti tim povodom. Ipak, ona najbučnija stiže iz Argentine, od jednog novinara tamošnjeg Foksa. Ona glasi da selektor Gaučosa Horhe Sampaoli ozbiljno razmišlja da Karlosa Teveza uvrsti na spisak putnika za Svetsko prvenstvo.

Sjajni napadač je podigao novo forme u Boki, dao je četiri gola na poslednjih 10 utakmica, pa ukoliko tako nastavi sasvim sigurno će zauzeti mesto na širem spisku, koji će Sampaoli objaviti sredinom maja, a nakon toga će sve biti otvoreno. U slučaju da se nađe među 23 igrača mesto bi izgubili Lautaro Martinez ili Paulo Dibala, tvde sa Foksa.

Tevez je odigrao 76 utakmica za seleckiju Argentine i postigao 13 golova. Nekadašnji napadač Mančester Sitija, Mančester junajteda i Juventusa odigrao je i prve dve utakmice i u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji, ali je poslednja odigrana u oktobru 2015. kada su Gaučosi remizirali sa Paragvajem (0:0). Gaučosi su imali velikih problema tokom čitavih kvalifikacija, ali je na kraju u dramatičnoj završnici kvalifikacija ipak uspela da se domogne finalnog turnira.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar