Тевез на Мундијалу, то би било лудо!

Легендарни нападач би могао да буде једно од великих изненађења на списку Хорхеа Сампаолија.

Фудбал 20.04.2018 | 10:00
Тевез на Мундијалу, то би било лудо!
Полако се ближи Мундијал у Русији, па је све више занимљивих информација и вести тим поводом. Ипак, она најбучнија стиже из Аргентине, од једног новинара тамошњег Фокса. Она гласи да селектор Гаучоса Хорхе Сампаоли озбиљно размишља да Карлоса Тевеза уврсти на списак путника за Светско првенство.

Сјајни нападач је подигао ново форме у Боки, дао је четири гола на последњих 10 утакмица, па уколико тако настави сасвим сигурно ће заузети место на ширем списку, који ће Сампаоли објавити средином маја, а након тога ће све бити отворено. У случају да се нађе међу 23 играча место би изгубили Лаутаро Мартинез или Пауло Дибала, твде са Фокса.

Тевез је одиграо 76 утакмица за селецкију Аргентине и постигао 13 голова. Некадашњи нападач Манчестер Ситија, Манчестер јунајтеда и Јувентуса одиграо је и прве две утакмице и у квалификацијама за Мундијал у Русији, али је последња одиграна у октобру 2015. када су Гаучоси ремизирали са Парагвајем (0:0). Гаучоси су имали великих проблема током читавих квалификација, али је на крају у драматичној завршници квалификација ипак успела да се домогне финалног турнира.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар