PSŽ završava prvo pojačanje za ljeto

Brazilac Fabinjo uskoro će realizovati transfer iz Monaka na Park prinčeva.

Fudbal 31.03.2018 | 19:00
PSŽ završava prvo pojačanje za ljeto
Nije tajna da vezista Monaka Fabinjo sanja da pređe u Pari Sen Žermen. Uostalom, brazilska novinarkaIzabela Paljari ranije je već pisala o izrazitoj želji svog zemljaka da kneževinu zameni Gradom svetlosti.

"Znam da je Fabinjo želeo prošlog leta da pređe u Pariz i da se nadao do poslednjeg minuta prelaznog roka da će se taj transfer dogoditi. Tom prilikom se razočarao, ali pouzdano znam i da su čelnici Svetaca ostali sa njim u kontaktu sve ovo vreme i da će ovo leto doneti konačnu realizaciju tog transfera", napisala je nedavno Izabela.

Monako ga je blokirao prošlog leta, ali bi zato ovog mogao da mu otvori širom vrata s obzirom na to da ga ne vredi zadržavati na silu. Danas iz Francuske stižu nove informacije od novinara Kanala+ Olivijea Tajarona koji je objavio da je Fabinjo vrlo blizu Pari Sen Žermena.

Brazilac bi trebalo da postane prvo letnje pojačanje Svetaca i zamena za zemljaka Tijaga Motu kojem ističe ugovor u junu. Ostaje samo da vidimo koliko će Sveci platiti za njegov dolazak, ali nema sumnje da će Fabinjo koštati papreno ako imamo u vidu da mu ugovor sa Monakom važi do leta 2021. godine.

Podsetimo, tokom prošle godine pisalo se i o interesovanju Mančesterskih klubova Junajteda i Sitija za 24-godišnjeg Brazilca, ali je Monako odbijao da ga proda.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar