ПСЖ завршава прво појачање за љето

Бразилац Фабињо ускоро ће реализовати трансфер из Монака на Парк принчева.

Фудбал 31.03.2018 | 19:00
ПСЖ завршава прво појачање за љето
Није тајна да везиста Монака Фабињо сања да пређе у Пари Сен Жермен. Уосталом, бразилска новинаркаИзабела Паљари раније је већ писала о изразитој жељи свог земљака да кнежевину замени Градом светлости.

"Знам да је Фабињо желео прошлог лета да пређе у Париз и да се надао до последњег минута прелазног рока да ће се тај трансфер догодити. Том приликом се разочарао, али поуздано знам и да су челници Светаца остали са њим у контакту све ово време и да ће ово лето донети коначну реализацију тог трансфера", написала је недавно Изабела.

Монако га је блокирао прошлог лета, али би зато овог могао да му отвори широм врата с обзиром на то да га не вреди задржавати на силу. Данас из Француске стижу нове информације од новинара Канала+ Оливијеа Тајарона који је објавио да је Фабињо врло близу Пари Сен Жермена.

Бразилац би требало да постане прво летње појачање Светаца и замена за земљака Тијага Моту којем истиче уговор у јуну. Остаје само да видимо колико ће Свеци платити за његов долазак, али нема сумње да ће Фабињо коштати папрено ако имамо у виду да му уговор са Монаком важи до лета 2021. године.

Подсетимо, током прошле године писало се и о интересовању Манчестерских клубова Јунајтеда и Ситија за 24-годишњег Бразилца, али је Монако одбијао да га прода.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар