LE - Sastav Partizana: Suma ne može!

Ovo je očekivani sastav Partizana za utakmicu sa Skenderbegom u četvrtak uveče (19. 00) u Ligi Evrope.

Fudbal 02.11.2017 | 11:15
LE - Sastav Partizana: Suma ne može!
Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je na konferenciji za medije pred duel sa Skenderbegom u 4. kolu Lige Evrope, da se Sejdubu Suma povredio na treningu u utorak i da je njegov nastup protiv Albanaca neizvestan.

U sredu uveče iz Humske je stigla informacija da je Suma "zaradio" rapturu mišića i da će morati da pauzira najmanje dve nedelje.

U vezi s tim biće zanimljivo videti za koju će se formaciju odlučiti Đukić, o čemu je takođe bilo reči na konferenciji, ali je šef stručnog štaba "parnog valjka" ostao "zakopčan", ostavljajući mogućnost za varijante sa jednim ili dva napadača.

S obzirom na to da Suma neće biti spreman da počne protiv Skenderbega, možda je idealna prilika da se na terenu od prvog minuta pojavi Saša Ilić. Iako u poznim igračkim godinama (u decembru puni 40), kapiten crno-belih je nedavno u Superligi protiv Bačke bio starter, a igra crno-belih je delovala znatno tečnije i bolje nego sa Sumom.

U tom slučaju bi Leandre Tavamba bio najistureniji, dok bi Ognjen Ožegović čekao priliku kao rezerva. Zoran Tošić i Marko Janković trebalo bi da budu na krilima…

Nije isključeno i da Kamerunac dobije malo povučeniju ulogu, da Ilić ostane na klupi, a da Ožegović bude najistureniji.

Posle male pauze zbog povrede, među stative Partizanovog gola vraća se Vladimir Stojković.

Takođe, oporavio se i desni bek Miroslav Vulićević, tako da bi odbrana trebalo da bude ista kao u Elbasanu. Na levom beku Nemanja G. Miletić i na štoperskim pozicijama Nemanja R. Miletić i Milan Mitrović.

Realnije je da se Đukić opredeli za dva zadnja vezna, a to su u ovom trenutku Everton i Marko Jevtović.

VARIJANTA 1: Stojković - Vulićević, R. Miletić, Mitrović, G. Miletić - Everton, Jevtović - Tošić,Ilić, Janković – Tavamba.

VARIJANTA 2: Stojković - Vulićević, R. Miletić, Mitrović, G. Miletić - Everton, Jevtović - Tošić,Tavamba, Janković - Ožegović.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar