ЛЕ - Састав Партизана: Сума не може!

Ово је очекивани састав Партизана за утакмицу са Скендербегом у четвртак увече (19. 00) у Лиги Европе.

Фудбал 02.11.2017 | 11:15
ЛЕ - Састав Партизана: Сума не може!
Тренер Партизана Мирослав Ђукић рекао је на конференцији за медије пред дуел са Скендербегом у 4. колу Лиге Европе, да се Сејдубу Сума повредио на тренингу у уторак и да је његов наступ против Албанаца неизвестан.

У среду увече из Хумске је стигла информација да је Сума "зарадио" раптуру мишића и да ће морати да паузира најмање две недеље.

У вези с тим биће занимљиво видети за коју ће се формацију одлучити Ђукић, о чему је такође било речи на конференцији, али је шеф стручног штаба "парног ваљка" остао "закопчан", остављајући могућност за варијанте са једним или два нападача.

С обзиром на то да Сума неће бити спреман да почне против Скендербега, можда је идеална прилика да се на терену од првог минута појави Саша Илић. Иако у позним играчким годинама (у децембру пуни 40), капитен црно-белих је недавно у Суперлиги против Бачке био стартер, а игра црно-белих је деловала знатно течније и боље него са Сумом.

У том случају би Леандре Тавамба био најистуренији, док би Огњен Ожеговић чекао прилику као резерва. Зоран Тошић и Марко Јанковић требало би да буду на крилима…

Није искључено и да Камерунац добије мало повученију улогу, да Илић остане на клупи, а да Ожеговић буде најистуренији.

После мале паузе због повреде, међу стативе Партизановог гола враћа се Владимир Стојковић.

Такође, опоравио се и десни бек Мирослав Вулићевић, тако да би одбрана требало да буде иста као у Елбасану. На левом беку Немања Г. Милетић и на штоперским позицијама Немања Р. Милетић и Милан Митровић.

Реалније је да се Ђукић определи за два задња везна, а то су у овом тренутку Евертон и Марко Јевтовић.

ВАРИЈАНТА 1: Стојковић - Вулићевић, Р. Милетић, Митровић, Г. Милетић - Евертон, Јевтовић - Тошић,Илић, Јанковић – Тавамба.

ВАРИЈАНТА 2: Стојковић - Вулићевић, Р. Милетић, Митровић, Г. Милетић - Евертон, Јевтовић - Тошић,Тавамба, Јанковић - Ожеговић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар