Vuletić: Protivnici Zvezde su - razum, čast i moral!

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić reagovao je na saopštenje Crvene zvezde zbog dešavanja na meču u Čačku istakavši da su pojedinci opterećeni Partizanom.

Fudbal 30.10.2017 | 20:15
Vuletić: Protivnici Zvezde su - razum, čast i moral!
Takođe, dodao je da se ta njihova opterećenost ne odnosti samo na klub iz Humske, već i na arbitre i Fudbalski savez Srbije.

Novi razlog za turbulencije i nastavak 'rata saopštenjima' u srpskom fudbalu bila je nedeljna utakmica u Čačku, pošto su gosti iz Beograda slavili u sedmom minutu nadoknade.

Usledila je nezvanična reakcija iz Saveza, u kome su bili "ogorčeni suđenjem arbitra Novice Anđelovskog", dok su crveno-beli u svom saopštenju zapitali da li je predsednik FSS Slaviša Kokeza "naredio da Partizan bude prvak?".

"Čini se da patološko ponašanje inspiratora i autora saopštenja, koje je pristiglo nekoliko minuta posle odigrane Partizanove utakmice, ukazuje na opsesivno-kompulsivnu obuzetost autora Partizanom, sudijama i FSS, što je jedina dosledna konstanta njega i njegovog prethodnika. Razumem teško stanje duha u kojem se pišu hitna saopštenja, pa se u jednoj sezoni jedan isti sudija naziva oličenjem kvaliteta, a u narednoj oličenjem diletantizma, pa se u jednoj sezoni titula izgubi direktnim porazima od Partizana i Voždovca, a u narednoj već poziva na slavnu prošlost, jer je sadašnjost krajnje bleda, a budućnost mučno neizvesna", poručio je Vuletić u izjavi dostavljenoj medijima.

Vuletić je dodao da rukovodstvo Crvene zvezde ima tri protivnika koji su, kako je naglasio, zdrav razum, čast i moral.

"Partizan nije Crvenoj zvezdi protivnik, već sportski rival. Nažalost, autor hitnog saopštenja ima više protivnika od dva lažno navedena. Ljuti protivnici su mu zdrav razum, čast i moral", zaključio je Vuletić.

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Петар

30.10.2017 20:51

Важно је да преносите вијести из Партизана. У Чачку је била брука од суђења. Али ништа није боље ни када Звезда игра.

ODGOVORITE