Вулетић: Противници Звезде су - разум, част и морал!

Потпредседник Партизана Владимир Вулетић реаговао је на саопштење Црвене звезде због дешавања на мечу у Чачку истакавши да су појединци оптерећени Партизаном.

Фудбал 30.10.2017 | 20:15
Вулетић: Противници Звезде су - разум, част и морал!
Такође, додао је да се та њихова оптерећеност не одности само на клуб из Хумске, већ и на арбитре и Фудбалски савез Србије.

Нови разлог за турбуленције и наставак 'рата саопштењима' у српском фудбалу била је недељна утакмица у Чачку, пошто су гости из Београда славили у седмом минуту надокнаде.

Уследила је незванична реакција из Савеза, у коме су били "огорчени суђењем арбитра Новице Анђеловског", док су црвено-бели у свом саопштењу запитали да ли је председник ФСС Славиша Кокеза "наредио да Партизан буде првак?".

"Чини се да патолошко понашање инспиратора и аутора саопштења, које је пристигло неколико минута после одигране Партизанове утакмице, указује на опсесивно-компулсивну обузетост аутора Партизаном, судијама и ФСС, што је једина доследна константа њега и његовог претходника. Разумем тешко стање духа у којем се пишу хитна саопштења, па се у једној сезони један исти судија назива оличењем квалитета, а у наредној оличењем дилетантизма, па се у једној сезони титула изгуби директним поразима од Партизана и Вождовца, а у наредној већ позива на славну прошлост, јер је садашњост крајње бледа, а будућност мучно неизвесна", поручио је Вулетић у изјави достављеној медијима.

Вулетић је додао да руководство Црвене звезде има три противника који су, како је нагласио, здрав разум, част и морал.

"Партизан није Црвеној звезди противник, већ спортски ривал. Нажалост, аутор хитног саопштења има више противника од два лажно наведена. Љути противници су му здрав разум, част и морал", закључио је Вулетић.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Петар

30.10.2017 20:51

Важно је да преносите вијести из Партизана. У Чачку је била брука од суђења. Али ништа није боље ни када Звезда игра.

ОДГОВОРИТЕ