Pike i Ramos neprijatelji? Zajedno pokreću biznis!

I to internet medij. . . Možda jer su sumnjičavi prema španskim novinarima koji su ih često svađali?

Fudbal 07.10.2017 | 22:00
Pike i Ramos neprijatelji? Zajedno pokreću biznis!
U mnogo čemu se ne slažu Đerar Pike i Serhio Ramos, ali ih to neće sprečiti da udruže znanje, ime i novac, pa da na kraju i sami zaradne nešto "van fudbala".

Najbolji štoperi reprezentacije Španije već godinama se "peckaju" zbog toga što nastupaju za rivalske klubove Real Madrid i Barselonu, bilo je tu mnogo govora o sudijama, simuliranju i drugim fudbalskim stvarima kada su "vruće glave", a nedavno se njihov konflikt, kako to nama izgleda izdaleka, pretvorio i u političko-ideološki.

Pike je često govorio o nezavisnosti Katalonije, o čemu su građani ove španske pokrajine glasali prethodnog vikenda, a to se nije dopalo navijačima "crvene furije".

Nije i mnogim igračima, ali oni nisu "gađali" Pikea nego su ga "prozivali" preko medija.

Međutim, Đerar Pike i Serhio Ramos, uprkos svim nesuglasicama, zajedno će pokrenuti biznis radnog naziva "Power to the Players" (Snaga (moć) igračima), po ugledu na poznati veb-sajt "Players Tribune" na kome sportisti, najvčešće košarkaši, pišu (ili neko za njih) zanimljive detalje iz bogatih karijera.

Njih dvojica će tako privući mnoge sportiste na ovu novu internet platformu i tako lansirati praktično svoj "medij", možda i zbog nepoverenja prema španskim novinarima.

Neka im je sa srećom...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar