Пике и Рамос непријатељи? Заједно покрећу бизнис!

И то интернет медиј. . . Можда јер су сумњичави према шпанским новинарима који су их често свађали?

Фудбал 07.10.2017 | 22:00
Пике и Рамос непријатељи? Заједно покрећу бизнис!
У много чему се не слажу Ђерар Пике и Серхио Рамос, али их то неће спречити да удруже знање, име и новац, па да на крају и сами зарадне нешто "ван фудбала".

Најбољи штопери репрезентације Шпаније већ годинама се "пецкају" због тога што наступају за ривалске клубове Реал Мадрид и Барселону, било је ту много говора о судијама, симулирању и другим фудбалским стварима када су "вруће главе", а недавно се њихов конфликт, како то нама изгледа издалека, претворио и у политичко-идеолошки.

Пике је често говорио о независности Каталоније, о чему су грађани ове шпанске покрајине гласали претходног викенда, а то се није допало навијачима "црвене фурије".

Није и многим играчима, али они нису "гађали" Пикеа него су га "прозивали" преко медија.

Међутим, Ђерар Пике и Серхио Рамос, упркос свим несугласицама, заједно ће покренути бизнис радног назива "Поwер то тхе Плаyерс" (Снага (моћ) играчима), по угледу на познати веб-сајт "Плаyерс Трибуне" на коме спортисти, највчешће кошаркаши, пишу (или неко за њих) занимљиве детаље из богатих каријера.

Њих двојица ће тако привући многе спортисте на ову нову интернет платформу и тако лансирати практично свој "медиј", можда и због неповерења према шпанским новинарима.

Нека им је са срећом...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар