Lukas nudio dva miliona dinara

Kako "Novosti" saznaju, dok su trajali pregovori s Tužilaštvom, branilac Ace Lukasa advokat Miljkan Karličić predložio je primenu načela oportuniteta krivičnog gonjenja

Zabava 05.09.2017 | 06:19
Lukas nudio dva miliona dinara
MADA je sukob Ace Lukasa i Sonje Vuksanović dobio epilog u nedelju uveče, kada se folker nagodio s Tužilaštvom i potpisao sporazum o priznanju krivice, ovaj slučaj i dalje izaziva veliku pažnju javnosti. Kako "Novosti" saznaju, dok su trajali pregovori s Tužilaštvom, branilac Ace Lukasa advokat Miljkan Karličić predložio je primenu načela oportuniteta krivičnog gonjenja, tačnije da pevač uplati dva miliona dinara u budžet Republike Srbije, u humanitarne svrhe, i na taj način izbegne procesuiranje za delo koje mu se stavlja na teret. Ali taj predlog nije prihvaćen, pa je došlo do nagodbe o priznanju krivice. Aca je osuđen na uslovnu kaznu 10 meseci (na tri godine), a bivšoj supruzi Sonji neće smeti da prilazi 18 meseci.

U ponedeljak se prvi put posle svađe oglasila i Sonja, koja je u subotu folkera prijavila policiji za fizičko nasilje. Mada je prethodnih dana izbegavala medije, sada je odlučila da kratkom porukom na društvenim mrežama iskaže svoj stav. Nije pominjala pevačevo ime, ali očigledno je da je aludirala na njega i sve ono što se dešavalo tokom vikenda.

- Koliko poštuješ žensko, toliko si muško. I kraj priče - napisala je Sonja na "Instagramu", gde je postavila i fotografiju sa šestogodišnjom ćerkom Viktorijom iz braka sa Lukasom, na kojoj pisalo:

- Ova ljubav je jača od svega, lavica i palčica.

S druge strane, Lukas je u ponedeljak otkazao gostovanje u jutarnjem programu na Pinku, uz obrazloženje da se ne oseća dobro i da se nalazi u bolnici.

- Naravno da se nisam osećao dobro posle svega što se dogodilo - rekao je za naš list Aca Lukas, koji je u nedelju posle nagodbe sa Tužilaštvom nastupio u hotelu "Hajat". - Bio sam kod lekara, dali su mi infuziju i sad se odmaram. Nije ništa ozbiljno u pitanju, samo su mi potrebni odmor i mir.

Pevač je u međuvremenu uklonio sve objave na društvenim mrežama o Sonji, koju prethodnih dana nije poštedeo uvreda.

Novosti
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar