Лукас нудио два милиона динара

Како "Новости" сазнају, док су трајали преговори с Тужилаштвом, бранилац Аце Лукаса адвокат Миљкан Карличић предложио је примену начела опортунитета кривичног гоњења

Забава 05.09.2017 | 06:19
Лукас нудио два милиона динара
МАДА је сукоб Аце Лукаса и Соње Вуксановић добио епилог у недељу увече, када се фолкер нагодио с Тужилаштвом и потписао споразум о признању кривице, овај случај и даље изазива велику пажњу јавности. Како "Новости" сазнају, док су трајали преговори с Тужилаштвом, бранилац Аце Лукаса адвокат Миљкан Карличић предложио је примену начела опортунитета кривичног гоњења, тачније да певач уплати два милиона динара у буџет Републике Србије, у хуманитарне сврхе, и на тај начин избегне процесуирање за дело које му се ставља на терет. Али тај предлог није прихваћен, па је дошло до нагодбе о признању кривице. Аца је осуђен на условну казну 10 месеци (на три године), а бившој супрузи Соњи неће смети да прилази 18 месеци.

У понедељак се први пут после свађе огласила и Соња, која је у суботу фолкера пријавила полицији за физичко насиље. Мада је претходних дана избегавала медије, сада је одлучила да кратком поруком на друштвеним мрежама искаже свој став. Није помињала певачево име, али очигледно је да је алудирала на њега и све оно што се дешавало током викенда.

- Колико поштујеш женско, толико си мушко. И крај приче - написала је Соња на "Инстаграму", где је поставила и фотографију са шестогодишњом ћерком Викторијом из брака са Лукасом, на којој писало:

- Ова љубав је јача од свега, лавица и палчица.

С друге стране, Лукас је у понедељак отказао гостовање у јутарњем програму на Пинку, уз образложење да се не осећа добро и да се налази у болници.

- Наравно да се нисам осећао добро после свега што се догодило - рекао је за наш лист Аца Лукас, који је у недељу после нагодбе са Тужилаштвом наступио у хотелу "Хајат". - Био сам код лекара, дали су ми инфузију и сад се одмарам. Није ништа озбиљно у питању, само су ми потребни одмор и мир.

Певач је у међувремену уклонио све објаве на друштвеним мрежама о Соњи, коју претходних дана није поштедео увреда.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар