Mitrogol beži od klupe Njukasla u Seriju A?!

Dva kandidata za transfer. . .  Srbin ima ponude iz Italije.

Fudbal 26.08.2017 | 10:15
Mitrogol beži od klupe Njukasla u Seriju A?!
Dao je Aleksandar Mitrović sinoć gol za Njukasl, pokazao Rafi Benitezu da nije zaboravio da trese mreže, ali šta to vredi kada je Španac u svojoj glavi već doneo odluku u kojoj Mitrovića čeka epizodna uloga u špicu Svraka...

Još jedna sezona na klupi bi bila pogubna za srpskog napadača kojem su tek 22 gdine i potrebni su mu minuta i samopouzdanje. Pogotovo ako se reprezentacija Srbije plasira na Mondijal gde bi Mitrogol trebalo da bude startni napadač.

Benitez kao prvog špica vidi Gejla, a ovog leta je doveo Hoselua i Marfija kao velika pojačanja u napad. Tu je i Ajoze Perez, a Benitez želi još jednog skupocenog golgetera poput Jovetića ili nekog sličnog. Jasno je da za Mitra neće biti mnogo prilike.

Zato u finišu prelaznog roka možemo očekivati odlazak srpskog napadača sa Sent Džejms Parka, a prvi kandidati su se već javili iz Italije. Skaj Italija javlja da su Verona i Kaljari zainteresovani za srpskog napadača i da će pokušati da ga dovedu u finišu prelaznog roka.

Kaljari je neočekivano ostao bez prve haubice Marka Borijela oji je otišao u SPAL i sada Sardi užurbano traže centarfora. Pokušavaju da dovedu Pavoletija iz Napolija i Đorđevićaiz Lacija, ali je Mitrović svakako bolja opcija i bio bi potpuni pogodak ako bi uspeli da dovedu njega. Trenutno pokušavaju da ga dobiju na pozajmicu. Kao i novi prvoligaš Verona čiji trener Fabio Pekija je sinoć telefonirao Rafi Benitezu s namerom da angažuje srpskog reprezentativca. Njih dvojica su u prijateljskim odnosima, s obzirom da je Pekijabio asistent Benitezu u Napoliju, Realu i Njukaslu. gde je i upoznao Mitrovića. 

Čekaju se odgovori Njukasla i Mitrovića, Italjani se nadaju bingu u poslednjih sedam dana fudbalske pijace...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar