Митрогол бежи од клупе Њукасла у Серију А?!

Два кандидата за трансфер. . .  Србин има понуде из Италије.

Фудбал 26.08.2017 | 10:15
Митрогол бежи од клупе Њукасла у Серију А?!
Дао је Александар Митровић синоћ гол за Њукасл, показао Рафи Бенитезу да није заборавио да тресе мреже, али шта то вреди када је Шпанац у својој глави већ донео одлуку у којој Митровића чека епизодна улога у шпицу Сврака...

Још једна сезона на клупи би била погубна за српског нападача којем су тек 22 гдине и потребни су му минута и самопоуздање. Поготово ако се репрезентација Србије пласира на Мондијал где би Митрогол требало да буде стартни нападач.

Бенитез као првог шпица види Гејла, а овог лета је довео Хоселуа и Марфија као велика појачања у напад. Ту је и Ајозе Перез, а Бенитез жели још једног скупоценог голгетера попут Јоветића или неког сличног. Јасно је да за Митра неће бити много прилике.

Зато у финишу прелазног рока можемо очекивати одлазак српског нападача са Сент Џејмс Парка, а први кандидати су се већ јавили из Италије. Скај Италија јавља да су Верона и Каљари заинтересовани за српског нападача и да ће покушати да га доведу у финишу прелазног рока.

Каљари је неочекивано остао без прве хаубице Марка Боријела оји је отишао у СПАЛ и сада Сарди ужурбано траже центарфора. Покушавају да доведу Паволетија из Наполија и Ђорђевићаиз Лација, али је Митровић свакако боља опција и био би потпуни погодак ако би успели да доведу њега. Тренутно покушавају да га добију на позајмицу. Као и нови прволигаш Верона чији тренер Фабио Пекија је синоћ телефонирао Рафи Бенитезу с намером да ангажује српског репрезентативца. Њих двојица су у пријатељским односима, с обзиром да је Пекијабио асистент Бенитезу у Наполију, Реалу и Њукаслу. где је и упознао Митровића. 

Чекају се одговори Њукасла и Митровића, Итаљани се надају бингу у последњих седам дана фудбалске пијаце...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар