LŠ - Zdjelar: Svi očekuju da razbijemo Partizan!

Saša Zdjelar, srpski internacionalac u redovima Olimpijakosa, kaže da su očekivanja javnosti u Grčkoj da njegova ekipa razbije Partizan.

Fudbal 02.08.2017 | 14:45
LŠ - Zdjelar: Svi očekuju da razbijemo Partizan!
Crveno-beli iz Pireja slavili su pre osam dana u Humskoj 3:1, pa su veliki favoriti pred revanš na Karaiskakiju od 20.45, u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Očekivanja su ponovo pobednička, razume se. Iako iz prvog meča nosimo veliku prednost, pritisak je ogroman. Igramo kući, pred našim navijačima i ako smo u Beogradu slavili sa 3:1, ovde svi očekuju da razbijemo Partizan. A nama je najbitnije da prođemo dalje", poručio je Zdjelar u razgovoru za Žurnal. 

Istovremeno, nekadašnji član OFK Beograda kaže i da Partizan nema šta da izgubi, kao i da očekuje da stadion bude krcat. 

"Partizan nema šta da izgubi. Ali, mi smo dobro trenirali tokom nedelje, analizirali svakog igrača rivala i koliko može da pruži, tako da neće biti tajni. Ne sumnjam da će stadion biti pun, a navijači na tribinama biti naš 12. igrač", zaključio je Zdjelar. 

Deo onoga što ih čeka u Atini crno-beli mogli su da osete tokom prvog treninga, kada se grupica oko 50 navijača domaćina okupila na kapiji stadiona i vređala igraće srpskog šampiona. 

Bolji iz ovog dvomeča doći će na korak do plasmana u grupnu fazu elitnog takmičenja, dok će poraženi u plej-of rundu za Ligu Evrope.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar