ЛШ - Здјелар: Сви очекују да разбијемо Партизан!

Саша Здјелар, српски интернационалац у редовима Олимпијакоса, каже да су очекивања јавности у Грчкој да његова екипа разбије Партизан.

Фудбал 02.08.2017 | 14:45
ЛШ - Здјелар: Сви очекују да разбијемо Партизан!
Црвено-бели из Пиреја славили су пре осам дана у Хумској 3:1, па су велики фаворити пред реванш на Караискакију од 20.45, у реванш мечу трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

"Очекивања су поново победничка, разуме се. Иако из првог меча носимо велику предност, притисак је огроман. Играмо кући, пред нашим навијачима и ако смо у Београду славили са 3:1, овде сви очекују да разбијемо Партизан. А нама је најбитније да прођемо даље", поручио је Здјелар у разговору за Журнал. 

Истовремено, некадашњи члан ОФК Београда каже и да Партизан нема шта да изгуби, као и да очекује да стадион буде крцат. 

"Партизан нема шта да изгуби. Али, ми смо добро тренирали током недеље, анализирали сваког играча ривала и колико може да пружи, тако да неће бити тајни. Не сумњам да ће стадион бити пун, а навијачи на трибинама бити наш 12. играч", закључио је Здјелар. 

Део онога што их чека у Атини црно-бели могли су да осете током првог тренинга, када се групица око 50 навијача домаћина окупила на капији стадиона и вређала играће српског шампиона. 

Бољи из овог двомеча доћи ће на корак до пласмана у групну фазу елитног такмичења, док ће поражени у плеј-оф рунду за Лигу Европе.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар