Ančeloti: Zabrinuti smo, ali sve je to normalno!

Trener minhenskog Bajerna Karlo Ančeloti kaže da su svi u klubu zabrinuti zbog velikog broja golova koja ekipa prima, ali ističe i da je sve to normalno.

Fudbal 02.08.2017 | 14:15
Ančeloti: Zabrinuti smo, ali sve je to normalno!
"Naravno da smo zabrinuti. Ovo su teški mečevi, a i znali smo da nismo u najboljoj formi u ovom trenutku. Sve je ovo normalno – vratili smo se iz Kine pre samo dva dana, a svakako da ćemo bolje izgledati u subotu. Ipak, moram da istaknem da je potrebno da promenimo stav i utičemo na sopstveni duh", rekao je Ančeloti.

Bavarci su u poslednji pet susret predsezone primili čak 12 pogodaka, izgubivši čak četiri meča, a poslednji poraz došao je pred njihovim navijačima na Alijanc Areni – kada je Liverpul bio izuzetno ubedljiv. 

"Liverpul je kontra napade igrao veoma dobro, dok mi nismo imali nikakav balans. Nismo bili dobri ni u ofanzivi ni u defanzivi, pa shodno tome i nismo imali mnogo prilika da postignemo gol. Saglasan sam da smo primili previše golova, od kojih je većina, u mečevima u kojima smo izgubili, došla posle kontri. Opet, problem je jasan – nedostaje nam balans. Obično mnogo napadamo preko svojim bekova, ali je vezni red taj koji mora bolje da pokriva", smatra Ančeloti. 

Bavarci će od 17.45 imati priliku da se oduže domaćoj publici u meču za treće mesto protiv Napolija, dok će o novom osvajaču Audi Kupa od 20.30 odlučivati Atletiko Madrid i Liverpul.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar