Анчелоти: Забринути смо, али све је то нормално!

Тренер минхенског Бајерна Карло Анчелоти каже да су сви у клубу забринути због великог броја голова која екипа прима, али истиче и да је све то нормално.

Фудбал 02.08.2017 | 14:15
Анчелоти: Забринути смо, али све је то нормално!
"Наравно да смо забринути. Ово су тешки мечеви, а и знали смо да нисмо у најбољој форми у овом тренутку. Све је ово нормално – вратили смо се из Кине пре само два дана, а свакако да ћемо боље изгледати у суботу. Ипак, морам да истакнем да је потребно да променимо став и утичемо на сопствени дух", рекао је Анчелоти.

Баварци су у последњи пет сусрет предсезоне примили чак 12 погодака, изгубивши чак четири меча, а последњи пораз дошао је пред њиховим навијачима на Алијанц Арени – када је Ливерпул био изузетно убедљив. 

"Ливерпул је контра нападе играо веома добро, док ми нисмо имали никакав баланс. Нисмо били добри ни у офанзиви ни у дефанзиви, па сходно томе и нисмо имали много прилика да постигнемо гол. Сагласан сам да смо примили превише голова, од којих је већина, у мечевима у којима смо изгубили, дошла после контри. Опет, проблем је јасан – недостаје нам баланс. Обично много нападамо преко својим бекова, али је везни ред тај који мора боље да покрива", сматра Анчелоти. 

Баварци ће од 17.45 имати прилику да се одуже домаћој публици у мечу за треће место против Наполија, док ће о новом освајачу Ауди Купа од 20.30 одлучивати Атлетико Мадрид и Ливерпул.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар