Ponuda za Sumu - 2.000.000 evra!

A nije iz Humske 1!

Fudbal 09.07.2017 | 18:45
Ponuda za Sumu - 2.000.000 evra!
Partizan je spremio novac, ali Partizan nije jedini koji želi Sejdubu Sumu!

Na adresu Slovana iz Bratislave stigla je nova ponuda za reprezentativca Gvineje. Ne od Bordoa - koji se prošle sedmice uključio u trku, a početkom ove odustao od namere da ga dovede - već iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Prema saznanjima Sportskog žurnalavredna je 2.000.000 evra.

Svakako više od ponude koju su crno-beli poslali na adresu osvajača Kupa Slovačke, na čijoj klupi sedi srpski trener Ivan Vukomanović. Upravo je Vukomanović pre nekoliko dana javno saopštio da je Slovan voljan da proda Sumu, čak naglasio da bi omaleni vezista doneo prevagu u korist ekipe Miroslava Đukića, ali sve je to bilo pre ove ponude iz Emirata.

Podsetimo, Partizan je išao sa ponudom koja je osim novca uključivala i procente od naredne prodaje 27-godišnjeg centralnog veziste. Slovan, pak, želi finansije odmah. U početku je cenio najboljeg igrača 1.500.000 evra.

A šta hoće Suma?

Žurnal uverava da se Sejdubi Sumi više sviđa Beograd i projekat napada Parnog valjka na Ligu šampiona. Posebno što je sve najbolje o životu u Srbiji i timu crno-belih čuo od Kamerunca Leandrea Tavambe, poznanika iz vremena dok je sadašnji Partizanov napadač igrao u Slovačkoj.

Važan detalj: Sjeduba Suma nije igrao prve dve utakmice za Slovan u novoj sezoni, u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv jermenskog Pjunika. Prva verzija bila je da je povređen. Druga da se nalazi na odmoru. Što, izgleda, više odgovara istini, jer se već sedam dana ovaj fudbaler nalazi u Dubaiju...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar