Liverpul spustio cijenu za Lazara

Više nema prepreka da Votford krene u kupovinu Srbina.

Fudbal 29.06.2017 | 21:45
Liverpul spustio cijenu za Lazara
Gde će Lazar Marković?

Već danima se u engleskoj štampi piše o Votfordu i ponovnoj saradnji sa portugalskim trenerom Markom Silvom. Dobro su se upoznali u Halu tokom prolećne borbe za opstanak u Premijer ligi, a ni Liverpul ne bi imao problem da se ovaj transfer realizuje narednih dana.

Crvenima se žuri sa prodajom Markeca, iako Votford insistira samo na jednogodišnjoj pozajmici. 

Jirgen Klop i odgovorni sa Enfilda čine sve da raščiste postojeći igrački kadar u kojem je povremeni srpski reprezentativac višak, pa su spremni čak da ga puste za 13.500.000 evra, što je znatno manje od sume koju su platili za njegov dolazak iz Benfike u leto 2014. godine (oko 22.500.000).

Za svo to vreme Marković se nije dokazao u Liverpulu, zabeležio je samo 11 nastupa kao starter i postigao dva gola, a karijeru su mu obeležile pozajmice u Fenerbahčeu i Sportingu iz Lisabona. Da li će na kraju završiti u Votfordu teško je reći, posebno jer su Stršljenovi radiji potrošiti novac na Vila Hjuza (Derbi) i Marija Leminu (Juventus), što Markoviću ne ostavlja puno nade za optimizam da bi mogao da ostane u Engleskoj i sledeće sezone.

Ipak, Srbin ne mora da brine jer ima ponude i van Ostrva.

Pored turskog Galatasaraja, koji je već potvrdio da je zainteresovan da ga dovede sada se ozbiljno spominje i Zenit iz Sankt Peterburga, koji je ovoga leta započeo veliku rekonstrukciju igračkog kadra pod vođstvom novog trenera Roberta Manćinija. Ko zna, možda bi baš Rusija bila pravi izbor za Lazara, kojem definitivno treba novi početak. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar