Ливерпул спустио цијену за Лазара

Више нема препрека да Вотфорд крене у куповину Србина.

Фудбал 29.06.2017 | 21:45
Ливерпул спустио цијену за Лазара
Где ће Лазар Марковић?

Већ данима се у енглеској штампи пише о Вотфорду и поновној сарадњи са португалским тренером Марком Силвом. Добро су се упознали у Халу током пролећне борбе за опстанак у Премијер лиги, а ни Ливерпул не би имао проблем да се овај трансфер реализује наредних дана.

Црвенима се жури са продајом Маркеца, иако Вотфорд инсистира само на једногодишњој позајмици. 

Јирген Клоп и одговорни са Енфилда чине све да рашчисте постојећи играчки кадар у којем је повремени српски репрезентативац вишак, па су спремни чак да га пусте за 13.500.000 евра, што је знатно мање од суме коју су платили за његов долазак из Бенфике у лето 2014. године (око 22.500.000).

За сво то време Марковић се није доказао у Ливерпулу, забележио је само 11 наступа као стартер и постигао два гола, а каријеру су му обележиле позајмице у Фенербахчеу и Спортингу из Лисабона. Да ли ће на крају завршити у Вотфорду тешко је рећи, посебно јер су Стршљенови радији потрошити новац на Вила Хјуза (Дерби) и Марија Лемину (Јувентус), што Марковићу не оставља пуно наде за оптимизам да би могао да остане у Енглеској и следеће сезоне.

Ипак, Србин не мора да брине јер има понуде и ван Острва.

Поред турског Галатасараја, који је већ потврдио да је заинтересован да га доведе сада се озбиљно спомиње и Зенит из Санкт Петербурга, који је овога лета започео велику реконструкцију играчког кадра под вођством новог тренера Роберта Манћинија. Ко зна, можда би баш Русија била прави избор за Лазара, којем дефинитивно треба нови почетак. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар