Đoković gradi vilu u Srbiji

Porodica Novaka Đokovića gradi vilu na Pavlovačkom jezeru između Rume i Vrdnika, a Novak Đoković je juče sa orodicom posjetio ovo gradilište.

Srbija 11.06.2017 | 21:45
Đoković gradi vilu u Srbiji
Sa Novakom je u razgledanju bila i supruga Jelena, a oboje su oduševljeni.

“Novak je izuzetno zadovoljan kako teče gradnja vile. On je vrijedan mladić i nije mu bilo teško da čak i po suncu obiđe gradilište i da porazgovara sa radnicima koji su bili oduševljeni njegovom pojavom, ali i harizmom. Poželio je čak da nauči i neke cake oko gradnje kuće s obzirom na to da ga van tenisa interesuju mnoge stvari tako da je sada pomalo i upućen u izgradnju. Iako je trudna, Jeleni je ovaj obilazak izuzetno prijao”, kaže dobro upućen izvor za “Blic”.

Prema saznanjima, Novakov otac Srđan Đoković gradi porodičnu kuću u kojoj će Novak moći da uživa sa porodicom, braćom i roditeljima kada god mu se ukaže prilika.

Nova vikendica bi trebalo da ima propratne objekte, a nije isključeno da će jednog dana ovde sagraditi i restoran i bazen.



Novak i njegova porodica vole da se izdvoje od gradske vreve kada god za to imaju vremena, a i njegovi roditelji su irazili želju da vikendica bude u mirnom dijelu Srbije. Izbor je pao na Pavlovačko jezero koje važi za veoma miran i lijep, ali u turističkom smislu nedovoljno otkriven kraj.

Mještani koji se nalaze u blizini ovog jezera oduševljeni su što će za komšiju imati upravo porodicu ovog teniskog asa.

“Oduševljeni smo što će nam Novak biti komšija. On i njegovi roditelji su izuzetno prijatni ljudi i ovo je velika stvar za ovaj dio Srema. Nadamo se da će Novak imati vremena da dođe na kafu”, ne kriju sreću mještani.



Inače, Novak Đoković je prije nekoliko dana došao u Beograd kako bi proslavio 30. rođendan koji će biti ogranizovan u jednom restoranu.

“Novak i Jelena su sa sinom Stefanom došli u Beograd u četvrtak uveče i u Srbiji ostaju nedelju dana. Poželjeli su da vide svoje, ali i da se malo provedu. Došli su na duži period kako bi organizovali veliko slavlje za Novakov rođendan i žele da sve bude savršeno. Kako je Jelena u drugom stanju, Novak je na sebe preuzeo većinu organizacije”, kaže za “Blic” izvor blizak teniseru.
Naime, Novak Đoković je 22. maja napunio 30 godina, ali do sada, zbog mnogobrojnih obaveza na terenu, nije uspio da ga dočeka kako dolikuje pa je odlučio da nakon Rolan Garosa malo predahne i sa svojim najbližim prijateljima i porodicom napravi dobru žurku.

(Blic)

Komentari / 15

Ostavite komentar
Name

Vikendas

11.06.2017 19:58

Oce on to zivit s mamom i tatom..kad napravi vikendicu..vilu..il vec sta...hehehe

ODGOVORITE
Name

Zoki

11.06.2017 20:00

Sto si znao pokazao si,reket o klin i posveti se nekom biznisu,dolaze mladji bilji teniseri zeljni dokazivanja.

ODGOVORITE
Name

Sabahudine

11.06.2017 20:50

Da se nisi malo prerano ponadao?

Name

Olja

12.06.2017 06:58

Ti si zao covjek, Zorane!

Name

@ Zoki

12.06.2017 20:08

U pravu si. Meni izgleda kao da se on pokusava otarasiti gotovine. Sve ovo sto kupuje i pravi moze prodati. Da, on je pokazao sta je imao kao i Boba Zivojinovic.

Name

haha

11.06.2017 20:47

Stvarno je trebao pricekat dok malo prehladi.

ODGOVORITE
Name

PANTO

12.06.2017 02:42

CIGANSKA DIKERMA.

ODGOVORITE
Name

Moj Narode

12.06.2017 12:38

Novak kao prvo nosi pravo Srpsko ime,koje je uvek sa ponosom nosio i svoju zemlju u najlepsem svetlu predstavljao.Ma koliko sada da je Novak pao,on je nas heroj,koji je sve mukotrpnim radom i raznim odricanjem uspio.Sta god da pravi,gradi,kupuje,on kupuje svojim novcem koji je krvavo zaradio.Zli i negativni komentari pokazuju samo dokle necovjecnost i ljubomora ide,a to je ovde izuzetno primetno.Novak je veliki covek,borac,a najvise humanitarac.Ziv i zdrav Novace ti bio prvo svojoj porodici,a onda i majci Srbiji. Ziveo Novace

ODGOVORITE
Name

Koo

12.06.2017 18:23

A poreze placa u Monaku. Pravi patriota.

Name

miro bn

12.06.2017 19:36

Za koo jok treba da daje onim lopovima po Beogradu pa nije ni zaradio u Srbiji a već je i previše dao i izgradio što neda cepter Kostić Mišković svi su bogatiji od Novaka...

Name

re moj narode

12.06.2017 21:30

Nosi pravo srpsko ime a po majci je Hrvat,smeta li ti to kad si toliko srpstvom opterecen?

Name

Re

13.06.2017 06:34

Smijem li i ja da kazem da volim i postujem Novaka - nisam Srbin. Da je vise takvih ljudi.

Name

Svasta

13.06.2017 10:34

Pa sta ako je po majci Hrvat kako ti to napisa. Kao da je to bitno kad je dobar covjek. Osim toga, ko smo mi da mu prebiramo krvne zrnca i genetiku, on se stotinu puta javno izjasnio kao Srbin tako da nista ne mijenja i da je po majci crnac.

Name

re_Svasta

14.06.2017 13:25

Normalno ne smeta nikome sta je po majci ni po stricevima ni po ocevima, cak sta vise mogao je i treba biti uzor mnogima ovde na Balkanu da nije ovih "srbendi" koji ga guraju u taj tor, a ustvari je covjek upravo uspio zato sto na vrijeme rijesio Srbije i "srbendi".

Name

Mila

14.06.2017 07:19

Nole, ti si ponos Srba!

ODGOVORITE