Živko Živković na golu Panatinaikosa!

Transfer vredan 400. 000 evra!

Fudbal 10.05.2017 | 21:30
Živko Živković na golu Panatinaikosa!
Punih devet sezona bio je pod ugovorom sa Partizanom, ali je za prvi tim crno-belih sve skupa sakupio manje od 40 utakmica u Superligi. Ali kada je otišao iz Humske Živka Živkovića je ogrejalo fudbalsko sunce, pa bi posle samo jedne sezone u Ksantiju 28-godišnji golman mogao da ostvari transfer karijere i na leto pojača atinskog velikana Panatinaikos.

Informaciju donosi dnevnik Lajv Sport, koji navodi da je Panatinaikos postigao načelni dogovor sa Ksantijem i da bi obeštećenje trebalo da iznosi oko 400.000 evra s tim da bi deo procenata od buduće prodaje pripao Živkovićevom sadašnjem klubu.

Dodaje se i da atinski Zeleni i bivši Partizanov golman imaju usmeni dogovor o trogodišnjem ugovoru. Ne pominje se kola će biti Živkovićeva plata u glavnom gradu Grčke.

Inače, grčki mediji očekuju da će Panatinaikos na leto ostati bez engleskog golmana Luka Stila, pa bi se za mesto među stativama borili Živković i 23-godišnji Grk rođen u Štutgartu Odisejas Vlahodimos. Živkovićeve šanse nisu zanemarljive, iako Vlahodimosima bolju startnu poziciju. Ali srpski golman je ove sezone u Grčkoj primio samo 25 golova na 30 utakmica, na čak 15 je mrežu sačuvao netaknutom. A ipak je branio gol Ksantija, a ne Panatinaikosa, Olimpijakosa ili PAOK-a.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Spot

Komentari / 0

Ostavite komentar