Живко Живковић на голу Панатинаикоса!

Трансфер вредан 400. 000 евра!

Фудбал 10.05.2017 | 21:30
Живко Живковић на голу Панатинаикоса!
Пуних девет сезона био је под уговором са Партизаном, али је за први тим црно-белих све скупа сакупио мање од 40 утакмица у Суперлиги. Али када је отишао из Хумске Живка Живковића је огрејало фудбалско сунце, па би после само једне сезоне у Ксантију 28-годишњи голман могао да оствари трансфер каријере и на лето појача атинског великана Панатинаикос.

Информацију доноси дневник Лајв Спорт, који наводи да је Панатинаикос постигао начелни договор са Ксантијем и да би обештећење требало да износи око 400.000 евра с тим да би део процената од будуће продаје припао Живковићевом садашњем клубу.

Додаје се и да атински Зелени и бивши Партизанов голман имају усмени договор о трогодишњем уговору. Не помиње се кола ће бити Живковићева плата у главном граду Грчке.

Иначе, грчки медији очекују да ће Панатинаикос на лето остати без енглеског голмана Лука Стила, па би се за место међу стативама борили Живковић и 23-годишњи Грк рођен у Штутгарту Одисејас Влаходимос. Живковићеве шансе нису занемарљиве, иако Влаходимосима бољу стартну позицију. Али српски голман је ове сезоне у Грчкој примио само 25 голова на 30 утакмица, на чак 15 је мрежу сачувао нетакнутом. А ипак је бранио гол Ксантија, а не Панатинаикоса, Олимпијакоса или ПАОК-а.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спот

Коментари / 0

Оставите коментар