Španci pišu: Karahodžić ide iz Partizana na ljeto!

Unikaha želi da "povuče" svog košarkaša sa pozajmice zbog prenatrpanog rasporeda koji je čeka naredne sezone zbog učešća u Evroligi.

Košarka 07.05.2017 | 16:00
Španci pišu: Karahodžić ide iz Partizana na ljeto!
Unikaha je osvajanjem Evrokupa obezbedila igranje u Evroligi naredne sezone, a to znači prenatrpan raspored, mnogo utakmica i ritam koji zahteva mnogo igrača na raspolaganju. Zato klub iz Malage razmišlja da "povuče" neke igrače sa pozajmica, a između ostalog i Kenana Karahodžića.

Ovaj košarkaš je došao među crno-bele na dvogodišnju pozajmicu, s tim što Unikaha ima pravo da ga ovog leta vrati ako joj bude bio potreban. A španski Diariosur.es piše da će baš to biti slučaj.

Pored njega klub će verovatno vratiti Romarika Belemenea iz Manrese, Suladea iz Burgosa i Rumuna Raresa Utu koji je u Granadi.

Karahodžić ima prednost što igra na pozicijama tri i četiri koje su više deficitarne od pozicija plejmejkera i bekova, tako da bi Joan Plaza mogao da ga iskoristi na pogodnim utakmicama naredne sezone.

Kenan je imao problem sa povredom oka zbog koje je propustio gro utakmica u crno-belom dresu, ali sada se vratio i igra sa specijalnim naočarima u MOZZART Superligi.

Videćemo da li će ga Unikaha vratiti, ili ćemo i sledeće sezone imati priliku da ga gledamo u dresu Partizana. 

Španci kažu da nećemo.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar