Konte u komičnoj emisiji rekao mnogo ozbiljnu stvar!

Želim da se vratim u Italiju, moje srce je uvek tamo! “Ne mogu da priušte moju platu? Zar nisu došli novi vlasnici?”, rekao je strateg Čelsija!

Fudbal 02.05.2017 | 08:30
Konte u komičnoj emisiji rekao mnogo ozbiljnu stvar!
Antonio Konte ne samo da ne ume da kontroliše svoje emocije, već i ne želi da ih skriva. Uradi baš onako kako želi i kaže baš ono što misli, bez obzira da li se nalazi na terenu ili daje zvanične izjave za medije.

Gostujući u komičnoj italijanskoj emisiji pod nazivom "Emigrati"s bivši selektor Italije zbijao je šale na račun promašenog jedanaesterca Simonea Zaze, ali i svog sadašnjeg statusa u Engleskoj, a posebno odnosa sa medijima, kojima je kako on kaže trebalo šest meseci da počnu da ga cene.

Ipak, bilo je i stvari koje Englezi, uprkos formi emisije, uzimaju više nego za ozbiljno. To je izazvalo pitanje – da li bi se vratio u Italiju?

“Da. Moje srce je uvek u Italiji”, rekao je Konte.

Ali, niko na Apeninima ne može da prijušti vašu platu?

“Zar nisu došli novi vlasnici sada?”, dodao je šaljivi Konte, ali je u isto vreme aludirao na Inter i Milan, kao klubove u koje je ušao kineski kapital.

Konte je otkrio i jednu zanimljivu angedotu, odnosno šta je u hotelu rekao jednom paru koji je Džonu Teriju nudio da kupi bundu od lažnog krzna.

“Budite oprezni, on spava sa ženama drugih igrača”, rekao je Konte.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar