Конте у комичној емисији рекао много озбиљну ствар!

Желим да се вратим у Италију, моје срце је увек тамо! “Не могу да приуште моју плату? Зар нису дошли нови власници?”, рекао је стратег Челсија!

Фудбал 02.05.2017 | 08:30
Конте у комичној емисији рекао много озбиљну ствар!
Антонио Конте не само да не уме да контролише своје емоције, већ и не жели да их скрива. Уради баш онако како жели и каже баш оно што мисли, без обзира да ли се налази на терену или даје званичне изјаве за медије.

Гостујући у комичној италијанској емисији под називом "Емиграти"с бивши селектор Италије збијао је шале на рачун промашеног једанаестерца Симонеа Зазе, али и свог садашњег статуса у Енглеској, а посебно односа са медијима, којима је како он каже требало шест месеци да почну да га цене.

Ипак, било је и ствари које Енглези, упркос форми емисије, узимају више него за озбиљно. То је изазвало питање – да ли би се вратио у Италију?

“Да. Моје срце је увек у Италији”, рекао је Конте.

Али, нико на Апенинима не може да пријушти вашу плату?

“Зар нису дошли нови власници сада?”, додао је шаљиви Конте, али је у исто време алудирао на Интер и Милан, као клубове у које је ушао кинески капитал.

Конте је открио и једну занимљиву ангедоту, односно шта је у хотелу рекао једном пару који је Џону Терију нудио да купи бунду од лажног крзна.

“Будите опрезни, он спава са женама других играча”, рекао је Конте.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар