Gruevski poziva na smirivanje

Predsjednik VMRO-DPMNE Nikola Gruevski saopštio je večeras, nakon upada demonstranata u zgradu Sobranja u Skoplju, da nasilje nije rješenje i da je potrebno smiriti strasti.

Region 27.04.2017 | 21:20
Gruevski poziva na smirivanje
"Pozivam na prisebnost. Narod ne treba da nasjeda na provokacije SDSM-a i onih koji žele da vrate državu u duboku krizu i ispune njihov scenario", napisao je Gruevski na "Fejsbuk" profilu.

On je poručio da će se VMRO-DPMNE suprostaviti ovim antidržavnim postupcima SDSM pravnim i političkim sredstima.

Demonstranti su upali u zgradu Sobranja nedugo nakon što je nekadašnji komandant Oslobodilačke nacionalne armije Talat Džaferi, glasovima SDSM-a i albanskih partija izabran za predsjednika parlamenta.

(Srna)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Sirogojno

27.04.2017 19:38

A jest slatka fotelja..predaj vlast smo u slucaju smrti.....ako vladajuci izgube vlas svi drugi su koji treba da dosju na vlast izdajice...nesto me to posjeca ko u rs...dodo patriota a svi koji ne misle ko on su izdajice tako i u makedoniji...hehehe...

ODGOVORITE
Name

Re

27.04.2017 20:32

Tacno. Ako nije VMRO nema sanse da neko drugi formira. I u cemu je caka ako ovi imaju vecinu? Zato sto ima albanaca, pa zar to nije i njihova drzava i pravo.. ne kontam

Name

Ista priča

27.04.2017 20:32

Tako je ovaj korumpirani Gruevski da poziva na smirenost , pa on je sve režiro al mi se čini da neće završiti ono što je započeo , živi bili pa vidjeli.

Name

Repo Poslovi

28.04.2017 10:39

@Sirogojno Da da u pravu si

Name

BL

28.04.2017 07:35

Velika podrska Zaevu koji je obezbjedio vecinu i nakon toliko godina bagru sa Gruevskim i Ivanovim treba skloniti zauvjek. Izdajnici Makedonije iz VMRO-DPMNE. Probudi se narode Makedonije.

ODGOVORITE
Name

Neđo.28.April.2017

28.04.2017 12:53

TOSTE ZASLUŽILI Kada ste podržavali šiptarsku bagru u protestima na,Kosovu nste razmišljali daće se vamvratiti milo za dago.Kada ste dozvolili šiptarima iz,Makedonije da naprave takozvani egzodus na granici sa,Srbijom niste razmišljali da će vas kazna stići.Taj isti egzodus je nestao drugi dan,sa tim ste uverili svet kako srbimaltretiraju šiptare.Nezaboravite,Makedonci daće uskoro teritorja,Makedonije štose graniči sa,Kosovom uskor biti pripojena šiptarima.Taj scenarij čeka i,Crnu Goru.Priznali ste i vi i,Crna Gora kvazi državu,Kosovo.šTO STE TRAŽILI DOBIĆETE......

ODGOVORITE