Груевски позива на смиривање

Предсједник ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски саопштио је вечерас, након упада демонстраната у зграду Собрања у Скопљу, да насиље није рјешење и да је потребно смирити страсти.

Регион 27.04.2017 | 21:20
Груевски позива на смиривање
"Позивам на присебност. Народ не треба да насједа на провокације СДСМ-а и оних који желе да врате државу у дубоку кризу и испуне њихов сценарио", написао је Груевски на "Фејсбук" профилу.

Он је поручио да ће се ВМРО-ДПМНЕ супроставити овим антидржавним поступцима СДСМ правним и политичким средстима.

Демонстранти су упали у зграду Собрања недуго након што је некадашњи командант Ослободилачке националне армије Талат Џафери, гласовима СДСМ-а и албанских партија изабран за предсједника парламента.

(Срна)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Сирогојно

27.04.2017 19:38

А јест слатка фотеља..предај власт смо у слуцају смрти.....ако владајуци изгубе влас сви други су који треба да досју на власт издајице...несто ме то посјеца ко у рс...додо патриота а сви који не мисле ко он су издајице тако и у македонији...хехехе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.04.2017 20:32

Тацно. Ако није ВМРО нема сансе да неко други формира. И у цему је цака ако ови имају вецину? Зато сто има албанаца, па зар то није и њихова дрзава и право.. не контам

Name

Иста прича

27.04.2017 20:32

Тако је овај корумпирани Груевски да позива на смиреност , па он је све режиро ал ми се чини да неће завршити оно што је започео , живи били па видјели.

Name

Репо Послови

28.04.2017 10:39

@Сирогојно Да да у праву си

Name

БЛ

28.04.2017 07:35

Велика подрска Заеву који је обезбједио вецину и након толико година багру са Груевским и Ивановим треба склонити заувјек. Издајници Македоније из ВМРО-ДПМНЕ. Пробуди се народе Македоније.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неђо.28.Април.2017

28.04.2017 12:53

ТОСТЕ ЗАСЛУЖИЛИ Када сте подржавали шиптарску багру у протестима на,Косову нсте размишљали даће се вамвратити мило за даго.Када сте дозволили шиптарима из,Македоније да направе такозвани егзодус на граници са,Србијом нисте размишљали да ће вас казна стићи.Тај исти егзодус је нестао други дан,са тим сте уверили свет како србималтретирају шиптаре.Незаборавите,Македонци даће ускоро територја,Македоније штосе граничи са,Косовом ускор бити припојена шиптарима.Тај сценариј чека и,Црну Гору.Признали сте и ви и,Црна Гора квази државу,Косово.шТО СТЕ ТРАЖИЛИ ДОБИЋЕТЕ......

ОДГОВОРИТЕ