Pjevala mu na svadbi, pa se udala

Merima Njegomir pjevala je 2002. na svadbi Dragoljuba Markovića, a 13 godina kasnije se udala za njega!

Zabava 18.03.2017 | 14:05
Pjevala mu na svadbi, pa se udala
Na ceremoniji poznatog biznismena, kada se vjenčavao s drugom suprugom Ljiljanom Marković, kum s mladoženjine strane bio je ubijeni premijer Zoran Đinđić, a s mladine lider LDP-a Čedomir Jovanović.

Kaako je došlo do toga da urednica muzičkog programa RTS bude angažovana na veselju, objasnio je Marković za Kurir.

- Tadašnja moja žena je željela da nam Merima pjeva na svadbi. Ona ju je lično pozvala. Merima je radila skoro svakog vikenda na raznim proslavama. Bila je specijalna gošća i došla je s čovjekom s kojim je u to vreme živjela - kaže Marković.

On smatra da to što je Njegomirova nastupila na njegovom vjenčanju, a zatim se udala za njega, nema nikakve veze sa sudbinom, već sa spletom okolnosti.

- Objasniću vam zašto tako mislim. Merimu sam upoznao 15 godina prije nego što sam se drugi put oženio. Stanovao sam na Slaviji, gde je Merima živjela sa tadašnjim suprugom Milanom. Oni su bili na četvrtom, a ja na trećem spratu. Bili smo komšije i tako smo se sprijateljili. Prema njoj sam počeo da gajim simpatije nekoliko godina kasnije nakon što se razvela. Splet okolnosti je učinio da se među nama dogodi nešto više. Iz poštovanja, o njoj mogu da kažem samo ono najljepše - rekao je Marković.

Merima Njegomir se udala za Dragoljuba Markovića u martu 2015. godine. Pjevačica se nakon venčanja preselila kod biznismena na njegovo imanje u Surčinu, gdje su živjeli do avgusta 2016, kada je odlučila da se razvede.

(Alo)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

hmmmmmm

18.03.2017 14:09

Šta koga briga kad i gdje se babe udaju i razvode ..

ODGOVORITE
Name

BL komunista

18.03.2017 14:13

A jest taj Đinđić bio pošten samo mu kumovi ovaj i Stanko Subotić .Za vas je Al Kapone mala maca.Ma isti ste kao SPS SRS SNS sve go lopov do lopova.

ODGOVORITE
Name

Merima

19.03.2017 22:19

Ona je dio istorije muzike na balkanskim prostorima. Svasta se desava. Mene je prosio bivsi muz moje dobre drugarice. Nikad nismo bili intimni. To je sramota te sam ga odbila prije 15 godina. Hocu reci, mozda je i nju na kraju bilo stid. Ja sam isto tako baba kako vi to kazete.

ODGOVORITE