Šešelj: Pobjegao mi Vuk sa TV duela

Dosovski kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić uplašio se direktnog televizijskog duela sa liderom SRS Vojislavom Šešeljem i izbegao "dvoboj" koji je bio zakazan za nedelju u 21 čas na TV Pink, saznaje Informer!

Srbija 25.01.2017 | 07:30
Šešelj: Pobjegao mi Vuk sa TV duela
Jeremić i Šešelj trebalo je, po planu, da ukrste stavove uživo u specijalnoj političkoj emisiji čiji je voditelj Jovana Joksimović. Iako je celog dana pregovarao sa ljudima sa Pinka i u jednom trenutku preko posrednika poručio da je 'blizu odluke da pristane', Jeremić je u nedelju predveče odbio gostovanje pravdajući se "neodložnim obavezama".

Krajnje bahato

Prema rečima našeg dobro obaveštenog izvora, Jeremić je najpre, tokom pregovora o TV duelu, postavljao brojne uslove.

"Prvo je tražio da mu se unapred dostavi spisak pitanja i da mu se detaljno izlože teme. Zahtevao je i da se Šešelju ne dozvoli da mu upada u reč... I iako su sve njegove uslove prihvatili i TV Pink i Šešelj, on je u nedelju uveče preko sekretarice javio da neće doći zbog, kako je rekao, neodložnih obaveza koje su mu iskrsle...", prenosi naš sagovornik, koji je insistirao na anonimnosti.

Jeremić se juče nije oglašavao ovim povodom, a komentar nismo dobili ni od njegovih saradnika u CIRSD. Šef radikala Vojislav Šešelj, na drugoj strani, potvrđuje da mu je Jeremić "kukavički pobegao s megdana".

"Bio sam spreman da zgazim Jeremića! Kad su me zvali sa Pinka, odmah sam pristao na sve Jeremićeve uslove. Međutim, u nedelju uveče su mi iznenada javili da je emisija otkazana. Uplašio se i pokazao da je najobičnija kukavica! Ono što je sigurno, Jeremića u emisiji ne bih štedeo, a spremio sam mu bio i neka iznenađenja. Ali mrav kapitalac je pobegao!", podvlači Šešelj.

Naš sagovornik dodaje da ima brojne dokaze koji kompromituju Jeremića i da je njima planirao da ga "izrešeta" u emisiji:

"Jedan deo tih stvari već sam izneo u javnost, a jedan deo čuvam da mu u kampanji saspem u lice. Recimo, kako je trošio pare dok je bio ministar, na koje je sve luksuzne destinacije putovao o trošku građana Srbije, kako je tražio od ambasada da mu doplaćuju predsedničke apartmane jer mu druge hotelske nisu odgovarale, kako je birao samo najskuplji smeštaj, samo 'Šeraton', 'Hajat' i 'Kempinski'...", nabraja lider radikala i kaže da se Jeremić ipak najviše plaši afere "Topčider", istine o svojim tajnim vezama sa NATO paktom, ali i milionima koje dobija od islamista iz Katara!

"Jeremić se strašno, najstrašnije plaši istine o ubistvu gardista u Topčideru jer je i te kako umešan u zataškavanje tog strašnog zločina! On krije i svoje bliske tajne veze sa NATO paktom, a 'Vikiliks' pokazuje i da je jako blizak sa Miškovićem i drugim tajkunima... Na kraju, pre ili kasnije moraće da objasni i zašto i kako dobija milione evra od islamista iz Katara", nabraja Šešelj.

Iskusan političar

Ipak, Bojan Klačar iz "Cesida" sumnja da je razlog otkazivanja emisije Jeremićev strah od Šešelja jer je Jeremić ipak političar sa velikim iskustvom.

"Ne verujem da se plaši jer on nije političar od juče. Možda mu se ne uklapa u koncept i strategiju kampanje, pa mu je suviše rano za takvu komunikaciju...", zaključuje Klačar.

Izvor: Informer

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Tito

25.01.2017 06:37

Eh nula od čovjeka....priča priču?

ODGOVORITE
Name

Snouden

25.01.2017 06:46

Vuk je najveci politicki ljigavac Srbije.

ODGOVORITE
Name

Jovan

25.01.2017 08:51

U pravu si.Veci srbin od Milosevica.

Name

slobo

25.01.2017 07:30

Voja nije politicar vec cirkuzant. Sta je konkretno uradio za Srbiju i svoj narod ? Bruka ja da je dosada imao toliku medijsku paznju a i povjerenje naroda. Lazov.

ODGOVORITE
Name

Omerta

25.01.2017 08:01

On je kapacitet za ove sto su uradili "puno" za Srbiju :)

Name

BL

25.01.2017 09:21

Vojvoda je reketaš,mrzi Đokovića zato što jače drži reket od njega.Vuk je gospodin.

Name

z

25.01.2017 10:10

Slobo , šta je to Šešelj slagao do sada , reci nam da i mi znamo ? !

Name

pero

25.01.2017 12:09

Opasan je mali hamdija pozderac vuk

ODGOVORITE