Isplivalo na površinu: Kostin ultimatum Čelsiju - želim 340.000 evra nedeljno!

Temperametni napadač traži duplo veća primanja na Stamfordu...

Fudbal 15.01.2017 | 19:00
Isplivalo na površinu: Kostin ultimatum Čelsiju - želim 340.000 evra nedeljno!
Nekada ni 170.000 evra nedeljno nije dovoljno da biste ostali verni klubu i njegovim ciljevima. Takav je slučaj sa Dijegom Kostom, koji je na polovini sezone u Premijer ligi počeo da pravi probleme Čelsiju i Antoniju Konteu, iako mu je Italijan letos ukazao veliko poverenje i za njega govorio da je najbolji napadač na svetu.

Ipak, izgleda da nema tog odnosa koji novac ne može da pokvari. Kako piše dobro upućeni Skaj Sport, španski reprezentativac, poreklom iz Brazila, uslovio je klub i traži da mu se dupliraju primanja, odnosno da dobije nedeljnu platu nešto veću od 340.000 evra, koliko mu je ponuđeno u Kini.

Do razgovora između Kontea i Dijega Koste doći će u utorak na treniningu Plavaca, kada će temperamentni golgeter i zvanično izneti svoje zahteve. Kosta je zbog svog odnosa prema klubu u kojem prima platu odstranjen iz ekipe za utakmicu sa Lesterom, ali je i bez toga lider Premijer lagano isprašio aktuelnog šampiona na King Pauver stadionu (3:0).

Za kompletnu zbrku u Londonu odgovorni su milioni Tjanđi Kvanđijana. Kineski klub, na čijoj klupi sedi legendarni italijanski defanzivac Fabio Kanavaro, Kosti navodno nudi platu nešto veću od 34.000.000 evra. To je izgleda novac koji je potpuno zaludeo Brazilca, kome titula u engleskom fudbalu u ovom trenutku nije prioritet.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar