Испливало на површину: Костин ултиматум Челсију - желим 340.000 евра недељно!

Темпераметни нападач тражи дупло већа примања на Стамфорду...

Фудбал 15.01.2017 | 19:00
Испливало на површину: Костин ултиматум Челсију - желим 340.000 евра недељно!
Некада ни 170.000 евра недељно није довољно да бисте остали верни клубу и његовим циљевима. Такав је случај са Дијегом Костом, који је на половини сезоне у Премијер лиги почео да прави проблеме Челсију и Антонију Контеу, иако му је Италијан летос указао велико поверење и за њега говорио да је најбољи нападач на свету.

Ипак, изгледа да нема тог односа који новац не може да поквари. Како пише добро упућени Скај Спорт, шпански репрезентативац, пореклом из Бразила, условио је клуб и тражи да му се дуплирају примања, односно да добије недељну плату нешто већу од 340.000 евра, колико му је понуђено у Кини.

До разговора између Контеа и Дијега Косте доћи ће у уторак на тренинингу Плаваца, када ће темпераментни голгетер и званично изнети своје захтеве. Коста је због свог односа према клубу у којем прима плату одстрањен из екипе за утакмицу са Лестером, али је и без тога лидер Премијер лагано испрашио актуелног шампиона на Кинг Паувер стадиону (3:0).

За комплетну збрку у Лондону одговорни су милиони Тјанђи Кванђијана. Кинески клуб, на чијој клупи седи легендарни италијански дефанзивац Фабио Канаваро, Кости наводно нуди плату нешто већу од 34.000.000 евра. То је изгледа новац који је потпуно залудео Бразилца, коме титула у енглеском фудбалу у овом тренутку није приоритет.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар