Video: Umlatio sudiju, pa ga izbacili iz fudbala na tri godine!

Klub kažnjen samo 200 evra! Brutalne scene u Španiji!

Fudbal 18.12.2016 | 20:00
Video: Umlatio sudiju, pa ga izbacili iz fudbala na tri godine!
Nasilja, nažalost, ima svuda. Na primer, u Španiji, odakle stižu zastražujuće scene. Izvesni Ranim Čuajb proteran je iz fudbala na tri godine, pošto je na utakmici Miralbueno - San Huan (0:2) brutalno pretkuao sudiju.

Posle samo 28 minuta utakmice amaterskog ranga takmičenja, odigrane u Saragosi, 11. avgusta, Čuajb se zatrčao ga glavnom arbitru i u besu što je ovaj pri dosudio jedanaesterac protiv njegove ekipe i tom prilikom isključio golmana pošteno ga izmlatio. Najpre ga je udario pesnicom u lice, posle čega je ovaj pao na zemlju, gde ga je ovaj dotukao.

Disciplinska komisija lokalnog fudbalskog saveza u Saragosi odlučila je da zbog toga zabrani Čuajbu da igra fudbal u naredne tri godine, klub je, razume se, odmah raskinuo ugovor sa njim, ali će zbog agresivnog nastupa svog fudbalera morati da plati kaznu od - 200 evra!?

Glavni sudija meča, 18-godišnji Marokanac Fad Abu El Murabit, po izlasku iz bolnice, izjavio je da ga ovaj incident neće sprečiti da nastavi da se bavi ovim pozivom.Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar