Mari: Danas je sasvim normalan dan!

Britanski teniser Endi Mari rekao je da to što je prvi igrač sveta neće imati nikakav uticaj na njegovu igru na predstojećem Završnom turniru u Londonu.

Tenis 08.11.2016 | 15:45
Mari: Danas je sasvim normalan dan!
Mari je od ponedeljka prvi teniser sveta, nakon što je osvojio Masters u Parizu, gde je Novak Đoković zaustavljen u četvrtfinalu.

"Kada izađete na teren ne razmišljate o svom mestu na ATP listi. Igrate protiv osmorice najboljih tenisera na svetu. Radujem se što ću igrati u O2 Areni", rekao je Mari.

Škot će u Londonu igrati u grupi "Džon Mekinro" zajedno sa Švajcarcem Stanom Vavrinkom, Keijem Nišikorijem iz Japana i Hrvatom Marinom Čilićem.

"Juče je bio veliki dan, a danas je bio sasvim normalan, dan koji sam proveo kod kuće s porodicom. Pokušaću da se odmorim nekoliko dana, a sa treninzima ću početi u četvrtak. Treba mi nekoliko dana pauze", dodao je Mari.

U drugoj grupi, grupi "Ivan Lendl" igraće srpski teniser Novak Đoković, Miloš Raonić iz Kanade, Gael Monfis iz Francuske i Austrijanac Dominik Tim.

Titulu brani Đoković koji može da vrati prvo mesto na ATP listi ukoliko triumfuje u londonskoj O2 Areni. Srpski teniser je osvajao Završni turnir u poslednje četiri godine.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar