Мари: Данас је сасвим нормалан дан!

Британски тенисер Енди Мари рекао је да то што је први играч света неће имати никакав утицај на његову игру на предстојећем Завршном турниру у Лондону.

Тенис 08.11.2016 | 15:45
Мари: Данас је сасвим нормалан дан!
Мари је од понедељка први тенисер света, након што је освојио Мастерс у Паризу, где је Новак Ђоковић заустављен у четвртфиналу.

"Када изађете на терен не размишљате о свом месту на АТП листи. Играте против осморице најбољих тенисера на свету. Радујем се што ћу играти у О2 Арени", рекао је Мари.

Шкот ће у Лондону играти у групи "Џон Мекинро" заједно са Швајцарцем Станом Вавринком, Кеијем Нишикоријем из Јапана и Хрватом Марином Чилићем.

"Јуче је био велики дан, а данас је био сасвим нормалан, дан који сам провео код куће с породицом. Покушаћу да се одморим неколико дана, а са тренинзима ћу почети у четвртак. Треба ми неколико дана паузе", додао је Мари.

У другој групи, групи "Иван Лендл" играће српски тенисер Новак Ђоковић, Милош Раонић из Канаде, Гаел Монфис из Француске и Аустријанац Доминик Тим.

Титулу брани Ђоковић који може да врати прво место на АТП листи уколико триумфује у лондонској О2 Арени. Српски тенисер је освајао Завршни турнир у последње четири године.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар