Video - Kjer o "davljenju": To je Ibrahimović!

Štoper Fenerbahčea Simon Kjer nazvao je Zlatana Ibrahimovića arogantnim, ali je istakao da je njegova reakcija samo deo igre.

Fudbal 04.11.2016 | 17:00
Video - Kjer o "davljenju": To je Ibrahimović!
Ibrahimović je krajem prvog poluvremena duela Fenera i Mančester Junajteda u Istanbulu, posle borbe za loptu s Kjerom, zgrabio Danca za vrat uz žustru verbalnu reakciju, ali nije kažnjen ni žutim kartonom od strane srpskih sudija, iako je uhvatio za ruku Milorada Mažića koji je pokušao da ga smiri.

"Nisam čuo šta mi je rekao, ali nisam znao da je ljut. Ali takvog ga znam odavno na terenu. On je tip igrača koji "udara nisko", arogantan je. To je njegov stil igre. Moj stil je da ga čuvam što je bolje moguće i ne dozvolim mu prostora jer je sjajan fudbaler. To je deo igre, ne shvatam to previše ozboljno. Nije mi prvi put da igram protiv njega, pa znam kako reaguje. Nije problem. Kao što rekoh, to je deo igre", rekao je Kjer, koji je sa Ibrahimovićem imao okršaje u Italiji i Francuskoj, te na reprezentativnoj sceni.

Ibrahimović će se provući i bez kazne UEFA, jer je četvrti sudija procenio da nije potrebna disciplinska akcija protiv Šveđanina.

"Kjer nije uradio ništa loše kada dobro pogledate, samo je radio ono što i treba, pokušavao je da osvoji loptu, samo se malo poslužio rukama. Ibrahimović je reagovao pomalo bezobrazno. To nije napad, zar ne?", analizirao je situaciju bivši napadač Junajteda i Liverpula Majkl Oven.

Fener je savladao Junajted 2:1 i ostavio "Crvene đavole" na trećem mestu u Grupi A sa bodom zaostatka za njima i Fejenordom, dva kola pre kraja grupne faze takmičenja.

Ekipa Žozea Murinja dobila je samo dve od poslednjih sedam utakmica u svim takmičenjima, tek je osma u Premijer ligi gde zaostaje osam bodova za vodećim triom Siti, Arsenal i Liverpul, a u nedelju gostuje Svonsiju.

S druge strane, Ibrahimović koji je sezonu otvorio sa četiri gola u prva četiri kola, nije bio strelac u poslednjih šest mečeva.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar