Видео - Кјер о "дављењу": То је Ибрахимовић!

Штопер Фенербахчеа Симон Кјер назвао је Златана Ибрахимовића арогантним, али је истакао да је његова реакција само део игре.

Фудбал 04.11.2016 | 17:00
Видео - Кјер о "дављењу": То је Ибрахимовић!
Ибрахимовић је крајем првог полувремена дуела Фенера и Манчестер Јунајтеда у Истанбулу, после борбе за лопту с Кјером, зграбио Данца за врат уз жустру вербалну реакцију, али није кажњен ни жутим картоном од стране српских судија, иако је ухватио за руку Милорада Мажића који је покушао да га смири.

"Нисам чуо шта ми је рекао, али нисам знао да је љут. Али таквог га знам одавно на терену. Он је тип играча који "удара ниско", арогантан је. То је његов стил игре. Мој стил је да га чувам што је боље могуће и не дозволим му простора јер је сјајан фудбалер. То је део игре, не схватам то превише озбољно. Није ми први пут да играм против њега, па знам како реагује. Није проблем. Као што рекох, то је део игре", рекао је Кјер, који је са Ибрахимовићем имао окршаје у Италији и Француској, те на репрезентативној сцени.

Ибрахимовић ће се провући и без казне УЕФА, јер је четврти судија проценио да није потребна дисциплинска акција против Швеђанина.

"Кјер није урадио ништа лоше када добро погледате, само је радио оно што и треба, покушавао је да освоји лопту, само се мало послужио рукама. Ибрахимовић је реаговао помало безобразно. То није напад, зар не?", анализирао је ситуацију бивши нападач Јунајтеда и Ливерпула Мајкл Овен.

Фенер је савладао Јунајтед 2:1 и оставио "Црвене ђаволе" на трећем месту у Групи А са бодом заостатка за њима и Фејенордом, два кола пре краја групне фазе такмичења.

Екипа Жозеа Муриња добила је само две од последњих седам утакмица у свим такмичењима, тек је осма у Премијер лиги где заостаје осам бодова за водећим триом Сити, Арсенал и Ливерпул, а у недељу гостује Свонсију.

С друге стране, Ибрахимовић који је сезону отворио са четири гола у прва четири кола, није био стрелац у последњих шест мечева.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар