Miha želi instant "Bikove" i izlazak u Evropu!

Siniša Mihajlović poručio da od fudbalera Torina želi ekspresnu reakciju protiv Udinezea, te da neće odustati od plasmana na međunarodnu scenu.

Fudbal 31.10.2016 | 15:30
Miha želi instant "Bikove" i izlazak u Evropu!
Srpski trener na klupi Torina Siniša Mihajlović bio je besan nakon poraza u prošlom kolu protiv Intera 1:2 na "San Siru".

Na drugom uzastopnom gostovanju želi da njegova ekipa odigra bolje i donese bodove iz Udina.

"U duelu sa Interom najviše me je razljutilo to što smo izgubili naš mentalitet i duh. U prethodnim mečevima pokazali smo da je naš DNK drugačiji. Pogrešili smo u pristupu na 'Đuzepe Meaci' i očekujem ekspresnu reakciju svog tima u narednom meču. Ne možemo odigrati loše dva susreta u nizu", poručio je Mihajlović.

Nekadašnji trener Bolonje, Katanije, Sampdorije i Milana ima visoke ambicije sa Torinom, navodeći da se neuspesi protiv Intera i Lacija ne smeju tolerisati.

"Svi mečevi su teški, ali moramo da napredujemo na gostovanjima. Treba uvek da igramo isto. Nisam došao u Torino da pobeđujem ponekad, došao sam da se plasiramo u Evropu. Bodove koji smo osvojili prošli mesec nisu bitni. Ali činjenica da smo u zadnja dva meča osvojili samo bod jeste", rekao je trener "bikova", čija ekipa je prije duela sa Lacijom nanizala tri trijumfa protiv Rome (3:1), Fiorentine (2:1) i Palerma (4:1).

Torino je nakon domaćeg remija sa Laciom (2:2) gostovao na "Đuzepe Meaci", a "nerazuri" su golovima Maura Ikardija stigli do pobede i ostavili Mihajlovićev tim praznih šaka.

"Moramo da poradimo na našem mentalitetu. Poraz od Intera i bod protiv Lacija ne bi smelo da bude normalna stvar", zaključio je Mihajlović.

Duel Udinezea i Torina na programu je u ponedeljak od 19 časova.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar