Миха жели инстант "Бикове" и излазак у Европу!

Синиша Михајловић поручио да од фудбалера Торина жели експресну реакцију против Удинезеа, те да неће одустати од пласмана на међународну сцену.

Фудбал 31.10.2016 | 15:30
Миха жели инстант "Бикове" и излазак у Европу!
Српски тренер на клупи Торина Синиша Михајловић био је бесан након пораза у прошлом колу против Интера 1:2 на "Сан Сиру".

На другом узастопном гостовању жели да његова екипа одигра боље и донесе бодове из Удина.

"У дуелу са Интером највише ме је разљутило то што смо изгубили наш менталитет и дух. У претходним мечевима показали смо да је наш ДНК другачији. Погрешили смо у приступу на 'Ђузепе Меаци' и очекујем експресну реакцију свог тима у наредном мечу. Не можемо одиграти лоше два сусрета у низу", поручио је Михајловић.

Некадашњи тренер Болоње, Катаније, Сампдорије и Милана има високе амбиције са Торином, наводећи да се неуспеси против Интера и Лација не смеју толерисати.

"Сви мечеви су тешки, али морамо да напредујемо на гостовањима. Треба увек да играмо исто. Нисам дошао у Торино да побеђујем понекад, дошао сам да се пласирамо у Европу. Бодове који смо освојили прошли месец нису битни. Али чињеница да смо у задња два меча освојили само бод јесте", рекао је тренер "бикова", чија екипа је прије дуела са Лацијом нанизала три тријумфа против Роме (3:1), Фиорентине (2:1) и Палерма (4:1).

Торино је након домаћег ремија са Лациом (2:2) гостовао на "Ђузепе Меаци", а "неразури" су головима Маура Икардија стигли до победе и оставили Михајловићев тим празних шака.

"Морамо да порадимо на нашем менталитету. Пораз од Интера и бод против Лација не би смело да буде нормална ствар", закључио је Михајловић.

Дуел Удинезеа и Торина на програму је у понедељак од 19 часова.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар