NBA - predsezona: Srbima obruč preuzak, Nurkić veoma dobar!

Nikola Jokić i Nemanja Bjelica loše šutirali u pripremnim mečevima odigranim u noći između nedjelje i ponedjeljka. Jusuf Nurkić blizu dabl-dabla.

Košarka 17.10.2016 | 13:15
NBA - predsezona: Srbima obruč preuzak, Nurkić veoma dobar!
Košarkaši Denvera pobijedili su kao gosti Portland rezultatom 106:97 u predsezonskom meču NBA lige, uz slabu igru srpskog centra Nikole Jokića.

Jokić je u pobjedi svog tima postigao pet poena, imao je i osam skokova, dvije ukradene lopte i jednu asistenciju, ali je iz igre pogodio samo dva šuta iz 11 pokušaja.

Najefikasniji u Denveru bio je Vilson Čendler sa 18 poena, dok je Vil Barton dodao 17. Dobar je bio Jusuf Nurkić, koji je postigao 13 poena i imao devet uhvaćenih lopti.

Portland je predvodio Si-Džej Mekolum sa 20 poena.



Reprezentativac Srbije Nemanja Bjelica igrao je čak 28 minuta u porazu Minesote na gostovanju Oklahomi (94:112).

Bjelica je postigao 11 poena, uz šest skokova i 13 asistencija. Ipak, srpski krilni centar je veoma loše šutirao, pošto je pogodio samo pet šuteva iz 19 pokušaja iz igre, dok je sa slobodnih bacanja bio nepromašiv - tri od tri.

Minesotu je predvodio Džon Lukas sa 18 poena, Ejdrijan Pejn je dodao 17, dok je najefikasniji u Oklahomi bio Rasel Vestbruk sa 26 poena, a imao je i 10 asistencija.

Atlanta je kao gost pobijedila Orlando (105:98), predvođena Polom Milsapom i Timom Hardavejom, koji su postigli po 19 poena. Najefikasniji u poraženom timu sa 25 poena bio je Serž Ibaka.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar