НБА - предсезона: Србима обруч преузак, Нуркић веома добар!

Никола Јокић и Немања Бјелица лоше шутирали у припремним мечевима одиграним у ноћи између недјеље и понедјељка. Јусуф Нуркић близу дабл-дабла.

Кошарка 17.10.2016 | 13:15
НБА - предсезона: Србима обруч преузак, Нуркић веома добар!
Кошаркаши Денвера побиједили су као гости Портланд резултатом 106:97 у предсезонском мечу НБА лиге, уз слабу игру српског центра Николе Јокића.

Јокић је у побједи свог тима постигао пет поена, имао је и осам скокова, двије украдене лопте и једну асистенцију, али је из игре погодио само два шута из 11 покушаја.

Најефикаснији у Денверу био је Вилсон Чендлер са 18 поена, док је Вил Бартон додао 17. Добар је био Јусуф Нуркић, који је постигао 13 поена и имао девет ухваћених лопти.

Портланд је предводио Си-Џеј Меколум са 20 поена.



Репрезентативац Србије Немања Бјелица играо је чак 28 минута у поразу Минесоте на гостовању Оклахоми (94:112).

Бјелица је постигао 11 поена, уз шест скокова и 13 асистенција. Ипак, српски крилни центар је веома лоше шутирао, пошто је погодио само пет шутева из 19 покушаја из игре, док је са слободних бацања био непромашив - три од три.

Минесоту је предводио Џон Лукас са 18 поена, Ејдријан Пејн је додао 17, док је најефикаснији у Оклахоми био Расел Вестбрук са 26 поена, а имао је и 10 асистенција.

Атланта је као гост побиједила Орландо (105:98), предвођена Полом Милсапом и Тимом Хардавејом, који су постигли по 19 поена. Најефикаснији у пораженом тиму са 25 поена био је Серж Ибака.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар