Strašno! Agonija bivšeg fudbalera Lacija...!

Razbojnici mu vezali oca, sekli ga mačetom, a potom mu oteli zlato, pare i "tojotu"! Traumatično iskustvo za Egenjija Onazija!

Fudbal 14.09.2016 | 21:30
Strašno! Agonija bivšeg fudbalera Lacija...!
Vezista turskog Trabzona Nigerijac Egenji Onazi (23) doživeo je veliku neprijatnost u ponedeljak kada su njegovu porodicu u domovini napali naoružani pljačkaši.

Portparol tamošnjeg Fudbalskog saveza Tojin Ibotoje potvrdio je da su razbojnici porodici fudbalera oteli veliku količinu dragocenosti, između ostalog i novac, kao i najnoviji model automobila Tojota Hajlender, koji je Onazi kupio ocu ovog leta. Pritom su i povredili Onazija seniora, a incident se dogodio u nigerijskom gradu Jos.

Vezni fudbaler je u trenutku napada bio u svom domu u Turskoj, a provalnici su se pretvarali da su kuriri, što im je pomoglo da uđu u kuću fudbalera. Vezista je otkrio i da su mu pljačkaši poručili da je ovo tek početak i da će biti još napada.

“Razbojnici su se pravili da nose pismo mom ocu i ušli su u kuću oko 13.40 časova u ponedeljak. Vezali su ga, tukli i sekli ga mačetom, a potom i opljačkali. Rekli su mu da je ovo tek početak i da ću sledeći put meta biti ja. Pokupili su dosta dragocenosti, pogotovo novac i automobil, ali hvala bogu da mi nisu ubili oca”, poručio je Egenji Onazi.

Porodica fudbalera prijavila je odmah napad nigerijskoj policiji, a otac je u međuvremenu pušten iz bolnice, nakon što su mu sanirane povrede koje je zadobio.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar